Annons
Annons


Nordisk värme och några långvariga favoriter


Mörkt trä och dämpat ljus i all ära men när alla skriker en sak kan det vara skönt att göra precis tvärtom. Idag har vi därför valt att plocka ihop en mood med mycket ljus och nordiskt värme.

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Annons

Mörkt trä och dämpat ljus är finfint men när alla skriker en sak kan det vara skönt att göra precis tvärtom. Idag har vi därför valt att plocka ihop en mood med ljus och nordisk värme. Det är inte mycket som slår fräschören som uppstår i uttrycket när ljusa träslag möter vitt – i synnerhet när det handlar om genomtänkt design med vackra linjer. Kastar du in mustiga färger och keramik i leken får inredningen även ett djup och plötsligt har du en svårslagen kombination. Här har vi valt att jazza till den nordiska stilmixen med en lurvig matta, ett übermodernt bord och kuddar med djärva mönster. Som av en händelse har några av våra långvariga favoriter även hittat hit. Stolen 66 Stol från Artek, fåtöljen Stol 2229 från Frederica Furniture och Vinge bordslampa från Örsjö Lighting är riktiga snyggingar. Det finns stor risk för att bordslampan hamnar på fönsterbrädan hos en av oss ganska snart.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar