Annons
Annons


När kallt möter varmt och veckans planer


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Av någon anledning pratar vi ofta om väder i samband med de här inläggen så vi kan väl lika gärna fortsätta med det. Påsken har varit riktigt fin för oss båda med mycket utomhusaktivitet och sol – kall luft blandat med varma, uppiggande strålar. För att kicka igång arbetsveckan tänkte vi översätta det i ett kollage där kallt och varmt i form av färger blandas om vartannat. Som du kanske vet sedan tidigare framhävs kalla nyanser när varma tillsätts och tvärtom vilket skapar ett intressant djup när de kombineras i en inredning eller outfit. I vår lek med kontrastfärger har vi som exempel blandat en mörkgrå soffa från Broste Copenhagen med en rostig pläd från Tell Me More – tjusigt till tusen tycker vi! Och alltså, hur snygg är inte jackan i mocka från Acne? Nåväl, vi är övertygande om att du fattar galoppen.

Annons

I veckan har vi många trådar vi måste rycka i, några beslut som måste fattas och ännu ett styling-uppdrag som kräver förberedelse med blomsterinköp och jakt efter prylar. Det ser vi fram emot samtidigt som vi önskar dig en riktigt fin start på veckan!

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar