Annons
Annons


Förnya ditt badrum på ett kick


Även om ditt badrum i sig kan vara dyrt att förnya behöver inte den lösa inredningen kosta skjortan. Vi visar hur du med ett fåtal inredningsdetaljer förändrar och förhöjer badrummet smidigt och lätt.

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

I 9 fall av 10 är badrum relativt enkla och stilrena i grunden, någon kanske till och vill sträcka sig till att säga tråkiga. Detta fenomen är mest troligen kopplat till vad det kostar att renovera badrum. Att byta ut kakel och badrumsinredning är ju inget som görs i en handvändning och det är inte heller billigt. Därför är det bäst att gå på något som håller i längden, är omöjligt att tröttna på och som inte sätter käppar i hjulet under en eventuell bostadsförsäljning. Men. Vad gör väl allt det när vi har inredningsdetaljer!

Annons

Med ett par fluffiga handdukar, lite schysta krokar och hängare samt ett par fina förvaringsaskar kan du snabbt trolla till stilen du suktar efter. När du inreder badrummet kan det vara en god idé att ha ett grundtema i åtanke på de större detaljerna, exempelvis svart som i kollaget ovan. Därefter kan du bygga på med 2-3 färger eller material som återkommer. Vi valde krom och vitt med hintar av rost och brunt för att få in värme. Mycket mer än det som du ser i kollaget behövs faktiskt inte för att jazza till badrummet.

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar