Annons
Annons


Bekväma material och softa toner i en klassisk harmoni


Kombinationen av mustigt trä och softa material i jordnära toner är den nya tidens klassiska stil och andas lyx - här kan du blanda texturer och strukturer bäst du vill utan att det slår fel!

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Annons

Den bekväma och varma trenden håller i sig och vi satsar mer än någonsin på att köpa hållbart. Det gäller såklart både när vi pratar inredning och mode som allt som oftast går hand i hand. Kombinationen av mustigt trä och softa material i jordnära toner är den nya tidens klassiska stil – här kan du blanda texturer och strukturer bäst du vill utan att det slår fel! Med hjälp av produkter som är av god kvalitet i sobra kulörer får du ett kvinnligt och avslappnat uttryck som håller över tid. För att sedan förstärka och coola till den balanserade och väl genomtänkta harmonin är silver eller blankt spegelglas perfekt för att få en trendigare look. Brunt trä, kashmir, ull och kromat i en salig blandning är det som gäller med andra ord.

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar