Annons
Annons


17 stilfulla ting i höstens färgskala


När det är höstrusk och kalla dagar kan det kännas lyxigt att få mysa in sig i mustiga färger. Därför har vi plockat ihop 17 ting i säsongens färgskala som får dig och ditt hem att lysa i mörkret.

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Det är lätt att känna sig frusen, grå och trist när sommarkläderna är upplagda på vinden och kylan tränger sig på. Men istället för att deppa ihop och tacka för sig kan det pigga upp att köpa nya fina attiraljer till både sig själv och hemmet. Det är inget nytt under solen tänker ni, men ibland tryter inspirationen och då kan man behöva lite hjälp på traven för att ta tag i saken.

Annons

För er som är uppe med tuppen varje morgon är kanske lusten att klä sig fint obefintlig. Då kan basplagg i fina material vara räddningen. En clean grund som alltid känns bekväm och snygg är ett måste i garderoben och gör proceduren på morgonkvisten en aning roligare. Utan att direkt behöva tänka kan man dra på finbyxorna, knäppa skjortan och bättra på looken med ett fint smycke och en god doft och sedan vara redo för dagens alla timmar. Lätt som en plätt!

När du sedan kommer hem vid middagstid och bara vill pusta ut för en stund är det viktigt att trivs. Att ha det fint och välstädat omkring sig är såklart en fördel men känner du att något saknas kan det vara en god idé att köpa några nya fina kuddar eller ett tidningsställ för att få det hemtrevligt. Gärna i höstiga och jordiga toner för att få till en värmande känsla där hemma. Baka en kaka, sätt på lite musik, slå dig till ro i soffan, duka upp fikat på fina nya fat och tänd ljus. Det är nog fler än vi som intalar oss själva att man gör allt det där men det är faktiskt sällan vi tar oss tiden och det är oerhört underskattat att bara få vara. Så vi måste unna oss mer och njuta, livet är för kort för att inte göra det!

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar