Annons
Annons


12 stilfulla tips till vardagsrummet


Vardagsrummet är i många fall hemmets hjärta och mest levande plats. Dels för att det är där vi umgås och spenderar mest tid men också för att vi tenderar att förändra inredningen oftare än i övriga rum. Något du med säkerhet fått höra otaliga gånger är hur du kan ändra ett rums helhetsuttryck genom att byta ut textilier och mindre detaljer. Här neda illustrerar vi hur!

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Annons

En enhetlig grund med möbler såsom soffa, skåp, soffbord och pall kan prydas upp på ett enkelt sätt med snygga inredningsdetaljer och textilier. Vi har valt svart, beige och aningen rostiga färger tillsammans med blanka ytor men samma grund hade kunnat kombineras med mycket annat. Varför inte gå ännu mer åt det rödrostiga hållet eller kanske skogsgröna toner? Summa summarum är att du kan skapa stor skillnad med små medel och det kan vara bra att tänka till innan du gör onödigt stora ingrepp för att uppnå förändring i din inredning. Bra att ha med sig i detta är att du faktiskt kan plocka undan saker du tröttnat på och låta dem ”vila” för att sedan ta fram igen. Det är inte sällan du kan se saken i fråga i ett nytt ljus och hitta en annan placering eller användningsområde.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar